Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els lladres que, durant els últims dies, han entrat a robar a dues empreses i dos domicilis de Cornellà del Terri (Pla de l'Estany), segons fonts pròximes al cas.

Les càmeres de seguretat de la companyia Comercial Porqueres van captar com tres assaltants accedien dijous passat cap a les 21:00 hores a la seva nau de producció i distribució de productes per a la llar després de realitzar diversos butrons amb una estenalles al sostre.

Els lladres no es van emportar res del material exposat i únicament van robar els quatre-cents euros que hi havia en aquell moment a la caixa, encara que prèviament van destruir el sistema d'alarma i van regirar els diferents despatxos sense trobar més diners en efectiu.

Els responsables de l'empresa han explicat que és la segona vegada que els passa i la policia sospita que els assaltants són diferents dels que van accedir dos dies més tard a l'altra companyia d'aquesta localitat, Artigues Alimentació.

En aquesta ocasió, els lladres, també entre dos i tres, van entrar després de saltar una tanca i fer palanca en una de les portes per, un cop a dins, foradar una paret, possiblement a la recerca d'una caixa forta inexistent, i el robatori es va saldar sense cap botí.

Durant l'última setmana, la policia té constància de dos robatoris més denunciats en domicilis particulars d'aquesta mateixa població.