La Policia de Girona atrapa un grup dedicat a xivar respostes als exàmens de conduir

Una trucada alertant de la presència sospitosa de quatre homes en un vehicle prop del centre d'exàmens de la Direcció General de Trànsit va posar la policia sobre la pista

18.01.2016 | 17:58

La Policia Municipal de Girona ha enxampat un grup organitzat que es dedicava a xivar les respostes a persones que estaven fent l'examen teòric per treure's el carnet de conduir. Durant el matí del 15 de gener, la policia va rebre una trucada que alertava de la presència de quatre homes en un vehicle a la travessia del Carril. El denunciant informava que els homes estaven manipulant algun aparell amb cables. Una patrulla va anar fins al lloc indicat, va identificar els ocupants i van escorcollar el vehicle. Els agents van descobrir al cotxe estris i aparells que servien per donar les respostes a un aspirant que, en aquell moment, estava fent l'examen. La policia passarà tota la informació a la Guàrdia Civil perquè estirin el fil de la investigació.

Un cop van identificar-los els agents van adonar-se que tenien un sistema muntat per comunicar informació a una persona que no estava amb ells en aquell moments. Al mateix temps, dins el vehicle van trobar un paper de convocatòria d'examen de conduir a nom d'un cinquè home, absent en el moment de la intervenció policial.

Atesa la proximitat amb el centre d'exàmens, i sabent que la mateixa DGT tenia sospites d'un grup de persones que, de forma organitzada, facilitava les respostes dels exàmens a candidats que feien les proves, els policies van intervenir tot el material telemàtic que duien els quatre homes.Al mateix temps es va enviar una dotació al centre d'exàmens. Un cop acabada la prova, van comprovar que la persona que constava al document de convocatòria d'examen havia estat fent el test per aconseguir el permís de conduir.

Després de parlar amb ell, va reconèixer als policies que havia estat rebent les respostes a través d'un sistema de telefonia mòbil ocult a la roba i que estava en connivència amb els quatre ocupants del vehicle identificats a la travessia del Carril. Un cop recollit el testimoni de les persones implicades i comissats els estris, la Policia Municipal passarà tota la informació a la Guàrdia Civil perquè segueixin el fil de la investigació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona

Adjudiquen per sorteig els 26 pisos del bloc Salt que es destinaran a lloguer social

Adjudiquen per sorteig els 26 pisos del bloc Salt que es destinaran a lloguer social

Els habitatges s'han dividit en tres grups, en funció del nivell de rendes de les persones i...

Una ferida en un xoc a Girona

Una ferida en un xoc a Girona

La víctima va ser traslladada en ambulància a l'hospital Josep Trueta

Girona, reserva espiritual d´occident

Girona, reserva espiritual d´occident

L'afer del cartell del circ Raluy a Girona ens torna als temps de la censura franquista

Girona aportarà diners per arreglar la comporta de la Pilastra de Bescanó

Girona aportarà diners per arreglar la comporta de la Pilastra de Bescanó

L'objectiu és acabar amb les filtracions i poder garantir l'abastiment d'aigua al llarg del...

El repte global del sobreenvelliment

El repte global del sobreenvelliment

L'Auditori de la Coma Cros de Salt ha acollit durant dos dies diferents conferències i tallers,...

Enllaços recomanats: Premis cinema