Enmig del carrer. Així és com un treballador de les brigades muncipals de Girona va trobar un maletí i en obrir-lo es va emportar la sorpresa que hi havia 14.000 euros a més d'objectes personals. Gràcies a la intervenció de la Policia Municipal tot torna a estar a mans del seu propietari.

Els fets van tenir lloc dijous passat, dia 14 de gener, al matí, quan l'empleat de la brigada de l'ajuntament va trobar un maletí al terra d'un carrer del Polígon Industrial de Mas Xirgu i, en veure que a dins hi havia una quantitat econòmica important, el va portar a la unitat d'objectes perduts de la Policia Municipal.

Els agents de la unitat van poder constatar com, a dins de la bossa, hi havia dos sobres amb un total de 14.276,87 euros, entre altres objectes personals. Entre aquests objectes, hi havia un document que va permetre als agents localitzar el propietari del maletí i, un cop fetes les gestions pertinents, aquesta persona va poder recollir la bossa que havia extraviat a les dependències municipals.

El tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona,Joan Alcalà, en un comunicat agraeix l'acció de bona fe i la col·laboració d'aquest ciutadà amb la Policia Municipal i ha remarcat que accions com aquesta reforcen els valors de la nostra societat i el nostre sentiment de comunitat.