«Són coses que no agraden però sóc conscient que he d'assumir l'error i punt»

Albert Ballesta assumeix "íntegrament" la culpa de no jurar ni prometre el càrrec i ho atribueix als nervis de la investidura

25.01.2016 | 19:25
Ballesta assumeix «íntegrament» la culpa de no jurar ni prometre el càrrec
Play
«Són coses que no agraden però sóc conscient que he d'assumir l'error i punt»

La fórmula de presa de possessió que va utilitzar Albert Ballesta

  • «Per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, anuncio que resto a disposició del nou Parlament, del president i del govern de la Generalitat de Catalunya sorgits de les eleccions del 27 de setembre del 2015 per exercir l'autodeterminació del nostre poble i proclamar, juntament amb totes les institucions, l'Estat català, lliure i sobirà»

El candidat a alcalde de Girona, Albert Ballesta, ha reconegut que es va equivocar divendres a l'hora de prendre possessió del càrrec. Segons assegura, va ser un error fruit dels nervis del moment i n'assumeix tota la culpa. "Em sap molt greu, són coses que no agraden però sóc conscient que he d'assumir l'error i punt", ha manifestat a l'ACN. Els serveis jurídics de l'ajuntament i els partits polítics van decidir la fórmula per repetir el ple, que s'ha fet aquest vespre abans de la sessió ordinària que ja estava convocada a les 19.30h. Ballesta nega que darrera de l'error hi hagi cap intencionalitat de contradir les lleis espanyoles i demana que aquest capítol es tanqui ràpid per poder començar a "treballar per la ciutat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema