L'apunyalador del vodka, el lladre que dimecres va fer anar de bòlit els Mossos d'Esquadra després d'apunyalar el vigilant del supermercat Lidl que hi ha a tocar els Maristes i després intentar-ho amb un caixer del Mercadona del Mas Xirgu, quedarà internat sis mesos en un centre de menors.

Ahir va ser citat per prestar declaració davant la Fiscalia de Menors i la fiscal va aconseguir que el jutjat decretés una mesura cautelar consistent en sis mesos d'internament tancat per al menor.

La mesura es va poder aconseguir perqué la fiscal va ordenar a la policia refer l'atestat per incloure els reconeixements fotogràfics, el de les víctimes, els informes de les lesions i el resultat del visionat de les càmeres de vigilància que no s'havia fet en el moment de la detenció del menor i sense el qual podria haver quedat en llibertat.

Cal recordar que el menor no només va quedar imputat pels Mossos de la comissaria de Girona per ser el presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació, un amb lesions, sinó que els Mossos van descobrir que era el presumpte autor també de set robatoris amb força.

Uns fets que van tenir lloc a Girona i a Salt durant el mes de desembre de l'any passat i el gener d'enguany. En concret, va entrar dos cops en una botiga de bicis, dos més en una gestoria i després un cop en una botiga de telefonia, una d'esports i, finalment el dia 1, en un centre d'estètica de Sant Narcís.

El menor, de 17 anys i de nacionalitat hondurenya i espanyola, compta amb múltiples antecedents policials per robatoris. Ahir va declarar i el jutge després de prendre-li declaració va decidir el seu internament.