Deflagració de gas butà en un pis de Salt la passada matinada amb el resultat d'un jove ferit amb cremades a la cara. Les lesions, sobretot a les parpelles i les celles, van ser de caràcter lleu, segons fonts del SEM.

L'avís el va donar la Policia Local de Salt cap a un quart de dues de la matinada de divendres, alertant que hi havia hagut una explosió en un tercer pis del número 17 del carrer Ramon i Cajal, on ràpidament es van desplaçar juntament amb dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.

L'explosió es va produir per la bombona de gas que donava energia al forn de la cuina. Quan Bombers hi va arribar amb els seus vehicles, els agents locals ja l'havien tret al balcó.

A causa de la deflagració de gas butà es van trencar els vidres de la finestra de la cuina però segons Bombers no es van haver de lamentar danys estructurals.

En concret, la persona que va patir la cremada és un jove de 27 anys que viu en l'immoble llogat. Va patir cremades de caràcter lleu i el SEM el va traslladar fins a l'hospital Santa Caterina. En el moment del sinistre també hi havia quatre persones més, però no van patir cap tipus de ferida.