Vicenç Estanyol ha tornat a l'Ajuntament de Girona dins dels Serveis Jurídics, on té plaça com a funcionari. Estanyol és de Demòcrates de Catalunya i era l'11 de la candidatura de CiU a les darreres eleccions municipals. De fet, havia de ser la persona que havia d'entrar com a regidor després que Carles Puigdemont deixés l'alcaldia per ser el nou president de la Generalitat. Ell va ser el primer de tots els de la llista que va renunciar a ser regidor per donar pas al número 19 Albert Ballesta perquè entrés al consistori, directament com a nou batlle.

El retorn com a treballador municipal suposa un nou desplaçament per a l'advocat expert en dret administratiu, dret civil i dret urbanístic Joaquim Oliva. Oliva va començar a com a regidor de CiU a l'oposició en les primeres eleccions en què es va presentar Puigdemont, l'any 2007. Al següent mandat, l'any 2011, Puigdemont el va treure de la llista però posteriorment va entrar a l'Ajuntament com a càrrec de confiança.

Des d'aleshores, Oliva ha estat a l'Ajuntament sempre com a càrrec de confiança però en diferents àrees. Va començar a Urbanisme, com a cap d'àrea, però a principis de l'any 2013 es va traslladar als Serveis Jurídics, com a assessor. Oliva, que ha estat cap del gabinet de presidència de la Diputació i secretari interventor de l'Ajuntament de Sant Joan de Mollet, ara ha hagut de deixar aquesta plaça i s'ha mogut a l'àrea de Serveis a les Persones, que dirigeix el tinent d'alcalde, Eduard Berloso, també com a assessor.

Amb aquest moviment, Vicenç Estanyol ha pogut entrar a l'Ajuntament, després de deixar de ser el delegat de la Generalitat d'Agricultura a Girona, una plaça que ara ha quedat en mans republicanes. La consellera és Meritxell Serret i el secretari general és l'alcalde de David Mascort, alcalde de Vilablareix, i la delegada d'Agricultura, és la portaveu adjunta d'ERC a Sant Joan de les Abadesses, Elisenda Guillaumes. Guillaumes és qui substitueix Vicenç Estanyol. Estanyol abans de ser el delegat d'Agricultura havia ocupat diferents càrrecs. Va estar ja als Serveis Jurídics, posteriorment a l'àrea de promoció Econòmica (on hi havia comerç i turisme) i finalment a Serveis Socials.