En Lluc Salellas ha volgut compartir a twitter una imatge dels seus calçotets blaus, "per petició popular". Aquesta estrambòtica piulada s'entén després de la batalla dialèctica que ha protagonitzat aquests últims dies amb el cap de protocol de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant.

El funcionari, en un article en aquest diari, s'acomiadava fent esment a la indumentària del diputat cupaire:

"Miri, quan es va al Dia Mundial del Turisme (cobrant, això sí, dietes i quilometratge com va fer) com a diputat, és del tot impresentable assistir-hi amb bermudes verdes, espardenyes de ballar sardanes i ensenyant calçotets de color blau (disposo de les fotos de l'acte per si són del seu interès). Aquest és el respecte institucional vers la corporació que tan generosament el paga? S'ha llegit algun cop la història del «galgo Lucas»? (en català el llebrer Lluc)."

En Lluc Salellas, en un article de resposta l'endemà va contestar a la crítica cap a la seva roba:

"sobre la meva vestimenta en un acte on, per cert, no tornaré mai més perquè és una Festa privada al Castell del senyor Escudero amb 15.000 euros de finançament públic (la institució pagant les festes dels empresaris i polítics a l´Empordà del segle XXI, tela marinera), dir-li que vestia molt correctament. Aquells que em coneixen saben que les espardenyes de betes són el meu calçat de gala estiuenc. També ho és per a la guàrdia de gala dels Mossos d´Esquadra, de fet, encara que per raons diferents. I és que, com deia el poeta: que cadascú es vesteixi com bonament li plagui i via fora que tot està per fer i tot és possible. I si vol fotos meves, només cal que m´ho demani. Els hi faré arribar. No cal que vagi d´amagat fotografiant-me el pandero, amic Amargant."

El fet és que els tant comentats calçotets finalment han sortit a la llum gràcies al següent tweet del diputat.