La Policia Municipal de Girona ha detingut un jove de 25 anys, amb domicili a Bèlgica, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La unitat canina del cos va localitzar la droga dins la seva maleta que es trobava a la bodega d'equipatge d?un autobús que anava cap a Amsterdam i Brussel·les. Els fets van succeir el passat 25 de febrer quan la unitat canina estava fent un servei de seguretat ciutadana per l'estació d'autobusos i trens de Girona.

El vehicle tenia les portes obertes del portamaletes perquè estaven reparant una avaria elèctrica i la gossa va detectar la olor de la droga. El detingut portava dues bosses de grans dimensions de plàstic negre amb la marihuana envasada al buit. En total, van comissar 3,140 quilos de marihuana.

Els fets van succeir el passat 25 de febrer cap a tres quarts de set de la tarda a l'estació d'autobusos de Girona. Els agents van detenir un jove de 25 anys amb domicili conegut a Bèlgica per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La unitat canina feia un servei de seguretat ciutadana per l'estació d'autobusos i trens de Girona i mentre estaven a l'andana del número 1 la gossa va mostrar interès per una maleta que es trobava enmig d'altres bosses i motxilles dins del portamaletes de l'autobús amb destinació a Amsterdam-Brussel·les.

El vehicle tenia les portes de la bodega obertes perquè estaven acabant de reparar una avaria elèctrica. Va ser llavors quan la gossa va indicar que dins de la motxilla hi havia substàncies estupefaents. Va ser per això que el policia va demanar al conductor de l'autocar que identifiqués el propietari de la maleta.

El jove va baixar de l'autobús i va obrir la motxilla, va ser llavors quan van comprovar que portava dues bosses grans de plàstic negre envasades al buit i que contenien una dotzena de paquets embolcallats en plàstic transparent plenes de marihuana. En total, el detingut portava 3,140 quilos de marihuana. El jove, sense antecedents policials coneguts, va quedar detingut.