L'Ajuntament de Girona organitza, un any més, el Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior que aquest any arriba a la dotzena edició. El concurs coincideix amb l'exposició de Girona, Temps de Flors, que enguany celebra la 61a edició. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzen el 24 de març.

El concurs, que cada any té més participants, passant dels 40 del primer any als gairebé 160 del darrer, "s'organitza amb l'objectiu de fomentar la participació dels comerços i establiments en el marc de Girona, Temps de Flors", tal com explica la tinenta d'alcade de Turisme, Glòria Plana. "Amb aquesta iniciativa es pretén alhora promoure la integració del sector comercial i turístic en el conjunt d'activitats que acull la ciutat al llarg de tot l'any", remarca Plana.

El jurat estarà format per representats de l'Ajuntament, associacions de comerciants, de restauració i hostaleria, i entitats vinculades a l'exposició Temps de Flors. Els criteris que es valoraran seran l'originalitat, la qualitat artística, l'ambientació, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l'obra

A banda del premi del jurat i hi haurà el premi popular, que decidirà la ciutadania a través de les votacions fetes per Facebook. Al perfil de "Girona Turisme" d'aquesta xarxa social, s'hi penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que qui ho vulgui pugui votar l'aparador que més li agradi.

Els comerços participants es podran identificar amb un adhesiu que farà referència al concurs. Així mateix, la relació d'inscrits es podrà seguir mitjançant el programa de les flors i a la pàgina web www.gironatempsdeflors.cat. Les bases del concurs i les inscripcions es poden fer mitjançant la pàgina web de Girona, Temps de Flors i a les oficines d'Informació i Atenció Ciutadana.