Paneque tindrà Serveis Socials i Berloso Urbanisme

Narcís Sastre (número 20 de la llista de CiU) assumeix l'acta de regidor de Ballesta

08.03.2016 | 14:25
Sílvia Paneque

L'acord entre CiU i el PSC per al nou cartipàs inclou que la portaveu socialista, Sílvia Paneque, passi a ser la primera tinent d'alcalde i gestioni l'àrea de Serveis Socials.

Mentrestant, Eduard Berloso, que ha de deixar Serveis Socials, continuarà essent el vicealcalde i gestionarà Urbanisme, que fins ara havia assumit la futura alcaldessa, Marta Madrenas.

Els altres tres regidors socialistes agafaran competències que tenien altres regidors e CiU. Per exemple, un socialista serà el nou regidor de Seguretat, que fins ara estava en mans de Joan Alcalà, que manté Via Pública i Mobilitat. Serà o Quim Rodríguez o Manuel Martín. També un d'ells tindrà Ocupació.

De la seva banda, Eli Riera s'ocuparà de l'àrea de Joventut i Universitats. La resta d'àrees quedarien pràcticament igual.

D'altra banda, Narcís Sastre ocuparà el buit que deixa Albert Ballesta com a regidor de l'ajuntament. Fins ara, el nou regidor –número 20 a la llista de CiU a les darreres eleccions municipals– era Cap d'àrea de sostenibilitat a l'Ajuntament de Girona.

Tots aquests canvis es faran públics, probablement, avui a la tarda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema