La Fundació Princesa de Girona té previst traslladar la seva seu al carrer Juli Garreta, al centre de la ciutat. Des dels seus inicis han estat al Parc Científic i Tecnològic, per establir lligams amb la Universitat, però ara prefereixen una ubicació més cèntrica per tal de fer-se més accessibles als joves.

El nou local serà més gran del que tenien fins ara i tindrà un espai perquè els joves puguin anar-hi a treballar, intercanviar idees i organitzar activitats. «Volem estar oberts durant tot l'any als joves i a tota la societat gironina», assenyala el president de l'entitat, Francisco Belil.

Segons un estudi que ha fet la Fundació, quatre de cada cinc joves tenen problemes per trobar eines que els permetin desenvolupar les seves capacitats. A més, molts volen seguir formant-se però els falten referents. Per això, el nou local de Juli Garreta es vol convertir en un «referent», de manera que joves i no tan joves puguin anar a treballar-hi. Si tot va com està previst, l'objectiu de la Fundació és poder-se traslladar al nou espai abans d'aquest estiu.