Comencen les obres de l'estació de busos de Girona

L'ajuntament preveu tenir tancades en una any les «ferides» del TAV - Rull diu que la seguretat a l'alta velocitat està garantida encara que no hi hagi pla d'autoprotecció homologat però insta Adif a acabar amb la "transitorietat"

31.03.2016 | 12:23
Marta Madrenas i Josep Rull

Les obres de la nova estació d'autobusos de Girona començaran la setmana vinent i estaran enllestides en un termini de 10 mesos. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha recordat que la Generalitat va adjudicar les obres fa mesos per un import de 7,8 milions d'euros però que, durant aquest temps, no han pogut començar els treballs fins a arribar a un acord amb el Ministeri de Foment i amb Adif perquè les obres afecten l'estació del TAV.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, preveu que, amb aquestes obres i les de la llosa, la ciutat pugui tancar d'una vegada "les ferides obertes" amb l'alta velocitat. L'estació del TAV encara no compta amb pla d'autoprotecció homologat. Segons Rull, la seguretat "està garantida" però insta Adif a acabar amb aquesta "transitorietat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema