Fira de Girona farà aquest 2016 millores a l'edifici perquè és "obsolet" i vol doblar els actes i certàmens que acull l'equipament. Actualment, entre fires i esdeveniments privats, se n'hi celebren una vintena cada any.

L'objectiu de la nova directora, Coralí Cunyat, és que se n'hi faci un per setmana. Per això, promocionarà la Fira a promotors i sector privat, perquè hi celebrin reunions de negocis o hi organitzin concerts. "Hem de treure més rendiment a un edifici que ara funciona a mig gas", explica.

En paral·lel, això passa per condicionar-hi fins a quatre sales de reunions (la més gran, amb capacitat per a 200 persones), millorar l'entrada i recuperar el projecte perquè el bar-restaurant obri tot l'any. Tot plegat, sense oblidar els certàmens com la Fira de Mostres, l'Expojove o el Tot Nuvis.

Una fira centra en els Playmobil

De fet, entre finals d'aquest any i el primer trimestre del 2017, Cunyat vol incorporar a l'oferta dues noves fires. La que pràcticament ja està lligada és una centrada en el món de les joguines Playmobil que se celebrarà al setembre.