L'escola Pericot aconsegueix més de 350 llibres gràcies al mecenatge

Personalitat com els germans Roca, el president Carles Puigdemont o els Sopa de Cabra se sumen a la iniciativa per omplir la biblioteca del centre

22.04.2016 | 11:32
Els alumnes omplint els prestatges de la biblioteca amb els nous llibres

L'escola Pericot va obrir les seves portes fa tres anys. Gràcies a donacions de l'ajuntament, ha aconseguit donar forma a la biblioteca però no tenia prou llibres. Per això, des de l'AMPA van tirar endavant una campanya de mecenatge cultural anomenada 'El teu llibre és a l'escola Pericot'. A través de la botiga online de la Llibreria Geli, qualsevol persona podia comprar un dels llibres del catàleg creat pels mestres i pares de l'escola.

En només cinc setmanes n'han aconseguit més de 350 i aquest matí –a poques hores de la Diada de Sant Jordi- els alumnes els han pogut col·locar als prestatges de la biblioteca, que estaven pràcticament buits. Personalitats com els germans Roca, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, o els Sopa de Cabra s'han sumat a la campanya. "Ara tindrem més oportunitats de llegir i aprendre", destaca l'Aleix, un dels alumnes del centre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema