DOCUMENTAL SOBRE DONES PER LA PAU

A 2/4 de 6 de la tarda a la biblioteca Carles Rahola estrena del documental «Mujeres al frente, la ley de las más nobles». Un documental que s'endinsa en la dimensió de gènere i pau a partir del relat en primera persona de set dones colombianes que han decidit enfrontar-se amb paraules a la violència.

ALICIA KOPF PARLA DE LLIBRES A LA CASA DE CULTURA

A 2/4 de 8 de la tarda a l´Aula A de la Casa de Cultura de Girona, conferència d´Alicia Kopf, àlies d´Imma Ávalos (Girona, 1982), escriptora i artista multidisciplinar, que acaba de guanyar el premi Documenta per la novel·la "Germà de Gel". Dins el cicle "7+1 La cuina (literària) dels escriptors. Singulars, perifèrics i franctiradors".

"CARTELLS DE REVISTA" AL MUSEU DEL CINEMA

El Museu del Cinema de Girona acull, fins el pròxim 29 de maig, l´exposició «Cartells de revista. Anuncis de pel·lícules en publicacions periòdiques nord-americanes de la Col·lecció Roger Biosca (1930-1964)». Un passeig visual per aquest tresor gràfic fruit d'un dels períodes més esplendorosos del setè art, i a uns gèneres estretament vinculats a determinades solucions estètiques.

"NOCTURNS DE MOZARTS" AMB EL COR JOVE

A les 8 del vespre a la Casa de Cultura concert «Nocturns de Mozart» a càrrec del Cor Jove del Conservatori de Girona.

UN CONCERT DE CAMPANES

Des de 1/4 de 12 i fins a les 12 de la nit concert dels campanars del barri vell amb el compositor Llorenç Barber, la direcció artística de Montserrat Palacios i la col.laboració del conservatori de música Isaac Albéniz.