Reparen les filtracions que s'han produït en una sala tècnica soterrada del TAV

L'alcaldessa calcula que els treballs de reposició de la llosa del parc Central s'iniciaran a finals de juny

11.05.2016 | 08:43
L´alcaldessa, Marta Madrenas.

Adif està treballant per reparar unes filtracions que s'han produït a la sala tècnica soterrada del TAV a Girona. Així ho va explicar l'alcaldessa, Marta Madrenas, en el ple municipal de dilluns, i va confiar que en un parell o tres de setmanes s'hagi resolt la situació.

Segons Madrenas, en aquests moments els tècnics ja estan treballant en la reparació de filtracions en aquesta sala soterrada. Les filtracions venien dels muntacàrregues dels voltants i es van deure a què la impermeabilització «no era del tot correcta». L'alcaldessa va indicar que tota la capa superior «s'ha hagut de refer» i ara ja s'estan fent les proves per comprovar que s'ha arreglat correctament. Per això, va confiar que el problema ja estigui resolt en dues o tres setmanes.

D'altra banda, l'alcaldessa va vaticinar que les obres de reposició de la llosa del Parc Central, que es van adjudicar el dia 22 d'abril, començaran cap a finals del mes de juny. Segons va recordar, ha de passar un mes perquè els altres licitadors puguin presentar recursos. Es tracta de l'última ferida oberta que queda del TAV després de vuit anys d'obres, i han de servir per tornar a convertir el Parc Central en una zona verda i per a vianants. Els treballs tenen un cost d'1,69 milions d'euros, s'han adjudicat a l'empresa Copcisa i la previsió és que estiguin acabades en cinc mesos.

Finalment, Madrenas també va recordar que ja s'han començat les obres de la nova estació d'autobusos. Aquests treballs tenen un cost de 7,8 milions d'euros, estaran acabats l'any vinent i es preveu que rebin 1,7 milions de viatgers anuals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema