XAVIER ANTICH REFLEXIONA SOBRE FRONTERES

A les 7 de la tarda a l’institut d’estudis Nahmànides de Girona, conferència "La frontera, la ferida. Pensaments, paraules i imatges per a un espai encara per pensar" a càrrec de Xavier Antich de la Universitat de Girona. Amb lectura de textos breus, de literatura testimonial i reflexió filosòfica a càrrec de l’actriu Cristina Carrasco.

JOAQUIM NADAL PARLA DELS RIUS DE GIRONA

A 2/4 de 8 del vespre a l’Arxiu Municipal conferència sobre els projectes i actuacions als rius gironins durant el segle XX a càrrec de l’exalcalde i historiador, Joaquim Nadal.

UN CLÀSSIC DE CLINT EASTWOOD AL MUSEU DEL CINEMA

A 2/4 de 8 del vespre al Museu del Cinema de Girona, projecció de "Per un pugno di dollari (Per un grapat de dòlars)" (Sergio Leone, 1964), dins del cicle «Parlem de cinema?». Presenta la pel·lícula i modera el debat posterior el crític de cinema Pep Prieto.

FESTA MAJOR A LLAGOSTERA I VILABLAREIX

Llagostera: A les 9 de la nit ball de la gent gran amb el conjunt Gran Premier a l’edifici polivalment i a la mitja part lliurament dels premis del concurs d’engalanament de carrers.

Vilablareix: A les 8 del vespre a Can Gruart s'inaugura l’exposició d’art. La mostra es podrà visitar el divendres de 5 de la tarda a les 10 de la nit, el dissabte 14 al matí i el diumenge 15 de 5 a 7 de la tarda. A les 10 de la nit a Can Gruart nits d’espectacle amb la representació de «Tal com sóc» a càrrec de Pere Hosta.

VÍCTOR BRANCH AL SUNSET JAZZ CLUB

A les 10 de la nit al Sunset Jazz Club de Girona, el cantant gironí Víctor Branch presentarà en un format íntim els temes del seu debut discogràfic "Introspective". Una explosiva barreja de jazz i soul on les versions adquireixen vida pròpia.