A les 9.00 h a la Rambla de la Llibertat, Mercat de les flors.

A les 9.00 h durant tot el dia a la plaça Miquel Santaló, la Fira Setmanal d'art

A les 9.00 h a la Plaça Sant Feliu i al carrer Jaume Pons Martí, el mercat de la Lleona.

A les 10.00 h es celebra la Fira de productes artesants al carrer Santa Clara

A les 10.00 h al Museu del Cinema, es projecta el documental 'Flors de Cinema', realitzat per alumnes de batxillerat de diversos instituts de Girona.

A diferents punts de la ciutat, hi haurà concerts corals:

.A les 10.30 h als Jardins dels Alemanys, Concert amb la coral Nit de Juny.

·A les 11.30 h als Jardins dels Alemanys, Concert amb la coral Turó del Vent.

·A les 12.30 h als Jardins dels Alemanys, Concert amb la coral del Circ.

·A les 12.30 h a l'Església dels Dolors, Concert dels alumnes de cant de Sol de Solfa

·A les 17.00 h a la Plaça Susanna del Mercadal, Concert a càrrec de Girona Banda Band.

A les 17.00 h al Centre Cívic del Barri Vell Mercadal, l'Esfera Lúdica presenta: Jocs florals, on es faran jocs plens de flors, insectes i colors.

A les 18.00 h a la plaça del Vi, Audició de sardanes, amb les cobles: Bisbal Jove, la Flama de Farners i la Principal de l'Escala

A les 18.00 h a la plaça de la Independència, el Quartet Mèlt actuarà en l'àmbit del Girona a Cappella Festival. Els guanyadors de la tercera edició del programa 'Oh Happy Day' de TV3 aposten per un espectacle que acosti la música de forma didàctica i sempre adequant-la al públic. Durant el concert s'interpreten diferents cançons amb una diversitat d´estils molt diferenciada i es mostraran cançons molt típiques arranjades d'una manera diferent de com estem acostumats a sentir-les. Dalt de l'escenari hi trobarem la combinació perfecta de virtuosisme i complicitat amb l'espectador.

A les 19.00 h al Patí de la Diputació de Girona, concert de l'Escola Coral del Conservatori de Girona i conjunts de Cor de l'Escola Municipal de Música de Santa Coloma de Farners