La 61ª edició de «Girona, Temps de Flors» posa avui el punt final en una jornada que ha estat marcada pel bon temps tant el matí com a la tarda. Al vespre, s'ha fet l'entrega de premis al Centre Cultural La Mercè de Girona del concurs de Flors i Plantes, del concurs d'Aparadors i del primer concurs de curtmetratges Just for Flowers, un nou festival floral en què els participants han hagut de presentar un curtmetratge de 3 minuts de durada rodat en tan sols 48 hores.

En aquesta edició, un total de 152 establiments d'àmbit comercial han participat en el concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior en què el guardonat ha estat la botiga Unnati del carrer Nou. El segon premi se l'ha endut l'EIS Escola d'Idiomes de l'avinguda de Sant Narcís i el tercer, la botiga Samarkanda, situada a la plaça de l'Oli. Els accèssits han estat per a la Pastisseria Noguera, Petits Puputs i The J&j Lab Estilistes.

Pel que fa al concurs de Flors i Plantes, en la categoria de ram de roses ha guanyat l'Assumpció Ribalta; en ram de flors, Mª Dolors Planas; en rosa individual, Esteve Bosch; en test amb flors, Antonia Recio; en plantes de fulles, família Saura; en cactus, Carme Salichs; en azalees i rododendres, Jaume Vallmajó; en orquidàcies, Carme Comadevall; i en la categoria infantil, Mireia Roig.

En total aquest any a Temps de Flors s'hi han pogut veure 179 projectes florals repartits en 134 espais emblemàtics de la ciutat, 14 més que l'any passat. Aquesta darrera edició ha comptat amb novetats com la platja fluvial habilitada al riu Ter, un concert de campanes del centre històric de la ciutat, o la instal·lació del piano de cua del Concurs Internacional de Música Maria Canals. També s'ha pogut veure el muntatge Món oníric als soterranis de la Catedral, i el Lymbus a les escales de Sant Feliu.