Girona farà quatre actuacions d'emergència a la séquia Monar

Evitarà que els fonaments d'una casa resultin erosionats per l'aigua i taparà els forats d'una mota per evitar inundacions

17.05.2016 | 13:09
Girona farà quatre actuacions d'emergència a la séquia Monar

L'Ajuntament de Girona realitzarà aquesta setmana dues obres d'urgència a la séquia Monar. La primera servirà per evitar que els fonaments d'una cosa puguin resultar erosionats per l'aigua de la séquia, mentre que l'altra servirà per tapar els forats d'una mota que, quan puja el nivell de l'aigua, s'inunda. A la tardor es faran dues actuacions més de neteja: una a sota de l'Espai Marfà i l'altra a la zona canalitzada situada entre els carrers Bernat Boadas, Canonge Dorca i Riu Güell. En total, la inversió per fer aquests treballs serà de 29.000 euros.

Ara fa dos anys que la propietat de la séquia va passar a mans dels ajuntaments de Girona, Salt i Bescanó. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas (CiU), va explicar ahir que els tres consistoris estan treballant conjuntament per tenir un conveni de gestió. A més, també analitzaran quines són les prioritats que cal arreglar i, si cal, buscaran el finançament necessari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema