El motorista de 58 anys que dissabte va quedar ferit en un accident de trànsit a la carretera de Barcelona (Girona) segueix en estat crític i resta ingressant a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Josep Trueta.

La víctima, de 58 anys, va ser envestida per un turisme amb matrícula francesa que circulava per la carretera de Barcelona i que va cometre una infracció i es va emportar el motorista i una vianant. La dona, que es trobava a la vorera i que també va resultar ferida lleu a causa de l’impacte, va ser atesa dissabte al mateix hospital Trueta i va rebre l’alta mèdica al cap d’unes hores.

El conductor del turisme, de matrícula francesa i que anava acompanyat amb la seva dona en el moment dels fets, va ser detingut el mateix dia de l’accident. Segons fonts de l’Ajuntament de Girona, es preveu que passi a disposició judicial avui mateix.

L’accident va succeir dissabte a l’altura del número 15 de la carretera Barcelona quan el conductor de nacionalitat francesa que circulava en direcció sud , va cometre una greu infracció trencant a l’esquerra per agafar la ronda Sant Antoni Maria Claret.