L'Audiència admet que un pare retiri la pensió al seu fill Ni-Ni

La sentència constata la deixadesa del jove i la seva contrastada manca de voluntat per estudiar o treballar

02.06.2016 | 07:21

L'Audiència de Girona ha admès la sol·licitud d'un pare divorciat per retirar-li la pensió alimentària al seu fill major d'edat, ja que no té interès a estudiar o treballar.

Segons la sentència a la qual ha tingut accés l'Associació Nacional d'Advocats de Família (AEAFA), el tribunal constata "la deixadesa i desídia del jove des que va finalitzar l'ensenyament obligatori als 16 anys".

L'Audiència de Girona, en resposta al recurs d'apel·lació que va presentar el pare contra la sentència del jutjat de Santa Coloma de Farners, descarta també un canvi d'actitud en el fill per una recent inscripció en un institut i li atorga la responsabilitat en la seva falta d'independència econòmica.

"Ni ha volgut treballar, o ho ha fet mínimament, ni ha volgut formar-se adequadament per accedir a una ocupació. No consta ni tan sols com a demandant d'ocupació en organisme oficials", afegeix la sentència.

AEAFA considera que "els tribunals van corregint l'excessiva protecció al fill major d'edat amb resolucions com la de l'Audiència Provincial de Girona".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema