Un incendi en un pati interior d'un bloc de pisos de Sant Narcís ha obligat a desallotjar els veïns de l'edifici. Les flames han cremat un conjunt de d'objectes en aquesta àrea de l'immoble. Segons els Bombers, no hi ha hagut ferits.

El foc s'ha declarat al voltant de les set del matí en un bloc de pisos del número 18 del carrer Oviedo. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, el SEM i la Policia Municipal. El cos policial ha tallat el carrer i ha fet evacuar preventivament els veïns, un total de 20. També n'hi ha 7 que han quedat confinats a dins dels seus habitatges.

Els Bombers han pogut apagar les flames ràpidament, en poc més de mitja hora. En tractar-se d'un pati interior però s'ha acumulat molt fum, que s'ha pogut veure des de diversos punts de la ciutat. En aquests moments, els efectius d'extinció d'incendis han estat ventilant l'edifici per tal que els veïns, que estan al carrer, poguessin tornar a casa seva.

El foc ha cremat les deixalles però les flames, segons Bombers, també han afectat els safarejos de dos pisos dels baixos de l'edifici.