L´Ajuntament de Girona felicita Josep Palouzié pel seu nomenament com a nou cap de la Policia Municipal de Palma de Mallorca i li agraeix els serveis prestats

Fins ara era l´intendent en cap de la Policia Municipal de Girona, càrrec que a partir d´ara ocuparà l'inspector Joan Jou.

L´Ajuntament de Girona felicita al fins ara intendent en cap de la Policia Municipal de Girona pel nomenament com a nou cap de la Policia Municipal de Palma de Mallorca. També, avui mateix, quan l´Ajuntament de Palma ha anunciat que havia estat seleccionat i escollit com a nou cap de la seva Policia Municipal, l´Ajuntament de Girona ha volgut agrair-li els serveis prestats i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa professional que ara inicia.

L´alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Seguretat, Sílvia Paneque, han volgut fer constar que "el fins ara intendent en cap de la Policia Municipal de Girona, Josep Palouzié, ha desenvolupat la seva feina amb la màxima professionalitat en el temps que hem coincidit com a alcaldessa i com a regidora de Seguretat i ara ens toca agrair-li-ho i desitjar-li tota la sort".

L´Ajuntament de Girona anuncia que Joan Jou, fins ara inspector de la Policia Municipal de Girona, assumirà les funcions d´intendent en cap i màxim responsable de la Policia Municipal, amb el càrrec d'inspector en cap. Des del govern es destaca la seva llarga formació i trajectòria dins el cos, i es considera la persona adequada per ocupar aquest càrrec. L´objectiu és continuar amb la mateixa línia que s´ha desenvolupat fins ara, amb una aposta per la policia de proximitat i a favor de la convivència al conjunt de la ciutat i els seus barris.