La cap de llista del PPC al Congrés per Girona, Concepció Veray, confia que l'escàndol de les gravacions entre el ministre Fernández Díaz i el director de l'Oficina Antifrau no li passin factura diumenge. "Són temes que res tenen a veure amb la campanya que estem fent a Girona". La cap de llista espera que l'electorat de la demarcació voti "pensant en el futur" de les comarques gironines, i que recordin "la feina que ha fet el PP" per al territori. Veray confia recuperar l'escó que va perdre el 20-D, i que el partit havia recuperat el 2011, perquè, com assegura, "és necessari que la veu gironina dels populars estigui al Congrés". La candidata s'ha reunit avui amb empresaris turístics de Lloret de Mar (Selva), un sector que considera clau per assolir l'objectiu de recuperació econòmica.

Concepció Veray s'ha referit aquest penúltim dia de campanya al cas de les gravacions de les conspiracions del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, amb el director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alonso. La cap de llista al Congrés confia que, a la demarcació, l'afer no els passi factura a les urnes."Són temes que res tenen a veure amb la campanya que estem fent al territori, i espero que els gironins votin pensant en el futur per als propers quatre anys a Espanya, a Catalunya i a Girona", ha dit la cap de llista.

Veray també ha volgut treure pit de la feina feta i ha recordat que, tot i que a partir del 20-D no ha estat diputada a Madrid, "nosaltres no hem deixat de treballar per les comarques gironines"."Demano a l'electorat que confiï en nosaltres, perquè seguirem defensant els interessos de Girona al Congrés", ha afirmat. En aquest punt, la cap de llista ha dit que espera recuperar la confiança del territori i tornar a obtenir l'escó a Madrid que els populars van recuperar el 2011. "Perquè és important que la veu gironina del PP, el partit que té possibilitats reals de governar Espanya, també sigui present al Congrés", ha afegit.

"A l'agenda de prioritats""

Per això hem estat treballant tota aquesta campanya, els mesos que han anat des del 21 de desembre fins ara i tots els quatre anys de legislatura", ha subratllat. I aquí, Concepció Veray ha recordat que "el PP és l'únic partit que té projecte de futur, perquè els altres només parlen de derogar tot allò que hem fet" i també ha insistit en què, "gràcies als populars, Girona ara torna a estar a l'agenda de prioritats del govern de l'Estat".La cap de llista s'ha reunit amb els empresaris de Lloret de Mar aquest dijous per copsar de primera mà la situació i inquietuds del sector. Veray ha ressaltat que el turisme és "clau" a l'hora de recuperar l'economia i d'assolir l'objectiu 20-20 que s'ha fixat el PP: que d'aquí a quatre anys, al 2020, hi hagi 20 milions de persones treballant a l'estat espanyol. Per últim, la candidata ha demanat concentrar el vot en els populars aquest proper 26-J, davant d'altres forces que, com assegura, només practiquen la demagògia (en una clara referència a C's).