Ahir van començar les matriculacions en els diferents centres universitaris instal·lats a Salt. I l'Ajuntament va començar el repartiment de la Guia pràctica per a l'estudiant universitari, amb tota la informació necessària per als nous alumnes. La guia conté material perquè coneguin com és la vila i què ofereix perquè gaudeixin de la seva estada a Salt durant el període que duren els seus estudis universitaris.

A la guia, els nous alumnes, molts dels quals són francesos, hi trobaran informacions de tota mena: des dels centres de formació, tant universitaris com d'idiomes i artístics; equipaments juvenils; instal·lacions esportives; informació sobre les rutes naturals per les Deveses, el riu Ter, entre d'altres. I també les principals fites culturals i festives de Salt, així com temes més socials com sanitat, seguretat i serveis immobiliaris.

D'altra banda, a part de la Guia pràctica per a l'estudiant universitari, també es lliura informació més genèrica: un mapa de Salt, horaris d'autobusos, o un petit manual sobre la història de la vila.

El primer centre on s'ha repartit la guia ha estat EUSES, avui serà el torn d'ERAM i a mesura que els altres centres obrin matriculacions s'anirà fent arribar la guia a tots els estudiants.