Madrenas es compromet a denunciar Adif un cop hagin acabat totes les obres

L'alcaldessa s'ha reunit amb una vuitantena de veïns de Sant Narcís per explicar les opcions de reposició del Parc Central

18.07.2016 | 22:42

La crisi entre l'Ajuntament de Girona i Adif s'ha debatut durant dues hores amb una vuitantena de veïns de Sant Narcís. L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha exposat cronològicament els fets i ha explicat les diferent opcions que tenen, sense indicar per quina es decanten. Entre aquestes hi ha la de portar Adif als tribunals per incomplir l'acord amb el consistori de pagar l'enderroc del passadís cobert (o finger) que uneix les dues estacions.

Segons Madrenas, tenen un informe que avala que denunciar és "viable" però adverteix que la resolució pot trigar 3 anys. Els veïns, majoritàriament, s'han mostrat cansats i han demanat que les obres de reposició al Parc Central comencin com més aviat millor. Madrenas s'ha compromès que, un cop acabin tots els treballs de reposició, estudiaran reclamar judicial "tot el que es pugui i més". Els veïns també han proposat mobilitzacions, a les quals Madrenas s'ha compromès a donar suport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema