El Girona FC estrenarà demà la nova equipació Kappa de la temporada 2016-17, que incorpora diverses novetats respecte la temporada passada. La samarreta de joc està fabricada en un teixit 100% polièster transpirable i manté les característiques franges verticals, tot i que aquest any són més amples. La nova equipació, de disseny exclusiu per al Girona FC, compta amb un coll en punta, que dona una major elegància. El Girona comptarà una temporada més amb el patrocini de CityLift i incorporarà al pit el logotip de la companyia en color negre (la temporada passada era en vermell). Els dorsals són aquesta temporada de color blau. En el seu disseny, s'incorpora l'escut del club i un fons que reflecteix les aigües al·legòriques als quatre rius de la ciutat.

La nova samarreta es posarà a la venda el proper dilluns a la botiga oficial del club a Montilivi i també es podrà adquirir a Wala. El preu d'adult és de 60€. La samarreta de nen costarà 55€.

El pantaló continuarà sent blau royal però inclou una franja estreta de color blanc com a novetat.

Pel que fa als mitjons, s'ha decidit apostar per un disseny exclusiu a joc amb la samarreta, amb l'identificatiu personalitzat de les sigles GFC del club.