L'Ajuntament de Girona ha publicat el plànol de les barraques de Girona. En el mapa s'hi pot veure quines barraques hi haurà en en quin lloc de l'esplanada de la Copa estaran ubicades.

Les entitats que hi haurà són: el Club de Futbol Santa Eugènia, CE Pontenc, els Diables de l'Onyar, l'Associació Juvenil Salsa Jove, l'Associació Rugby Gironí, el Club Esportiu Onyar, l'AMPA del CEIP Marta Mata, l'Associació Cultural l'Ariet i el Club Triatló Costa Brava. També l'Agrupament Escolta Pare Claret, el Casal Independentista El Forn, la Colla Gegantera la Fal·lera Gironina, l'Associació Mou-te en Bici, l'Associació Bombers de Girona, el Club Hoquei Girona i l'Associació Cultural Cubana de Girona.

Han rebutjat tenir la barraca tres entitats: el Club Esportiu Santa Eugènia de Ter, l'Agrupament Escolta Sant Narcís i el Club de Rítmica Girona. En el seu lloc han entrat tres barraques que estaven en llista d'espera després del sorteig: la Penya Doble Set, el Club d'Escacs Gerunda, l'Associació Gironina de Sords.

A tot això, s'hi afegeixen quatre barraques de la Universitat. Són: Xoriguers de la UdG, Aulade Teatre, Consell d'Estudiants i Àligues i Aligots.

I també n'hi haurà una de la taula de salut de l'Ajuntament.

Les Fires de Sant Narcís de Girona que se celebraran del divendres 28 d'octubre al diumenge 6 de novembre.