L'increment en la demanda del servei de Girocleta, que ha incrementat un 25% el nombre d'usuaris en el darrer any, ha fet que l'Ajuntament de Girona decideixi ampliar el personal del servei i afegeixi un cotxe més de distribució de bicicletes. Segons les dades municipals, entre gener i setembre de 2015 es van generar 158.479 usos de les bicis, mentre que en el mateix període d'aquest any s'ha arribat fins als 219.484. A més, properament es podran fer abonaments de curta durada per utilitzar la Girocleta, de manera que totes les persones que visitin la ciutat de manera temporal o vulguin provar el servei abans de donar-se d'alta ho podran fer.

El regidor d'Urbanisme, Joan Alcalà (CiU), ha destacat que aquesta pujada d'usuaris s'exemplifica en els 1.400 viatges que es fan en dies laborals, que representen un total de 2.211 usuaris actius. "Des del govern sempre hem cregut en la biciclet acom a mitjà de transport sostenible, i les dades demostren que hem generat una confiança que ara a ciutadania correspon amb aquest augment d'ús", assenyala. Per això, el seu compromís és ara el d'anar "ampliant i millorant mica en mica el servei".

La Girocleta es va posar en funcionament el 25 de setembre de 2009 amb vuit estacions, 205 aparcaments i 160 bicicletes, 120 de les quals al carrer. En aquests moments ja compten amb 280 bicis, de les quals 210 es troben distribuïdes permanentment al carrer, amb 430 aparcaments individuals i setze estacions. La que té més afluència és la de la plaça Catalunya, amb 2.752 usos de mitjana aquest 2016.