Un home ha mort aquest matí després de caure d'una alçada de 10 metres mentre treballava en el jardí vertical de la Biblioteca Carles Rahola.

El treballador estava fent tasques de manteniment d'aquest jardí i portava tot l'equipament de seguretat corresponent. Amb tot però, la corda que el subjectava s'hauria trencat per causes que es desconeixen.

La Policia Municipal de Girona i els els altres serveis d'emergències s'han traslladat fins a l'equipament cultural del carrer Emili Grahit de Girona però ja ha estat massa tard per salvar-li la vida.

El treballador formava part d'una empresa externa a l'ajuntament de Girona. En aquell moment, al voltant de les dotze del migdia, hi havia companys del treballadors també en les instal·lacions de Girona i per això, agents de l'Oficina d´Atenció a la Víctima de la Policia Municipal també s´han desplaçat fins a les instal·lacions per atendre'ls després del tràgic succés.

La víctima era un veí de Sant Antoni de Vilamajor, es deia Joan C. de T. i tenia de 46 anys.

Inspecció de Treball es troba al càrrec de la investigació i la Policia Municipal de Girona ha fet el corresponent atestat de l'accident laboral, que ha tramès a la institució.