Una família del barri de Germans Sàbat de Girona està ingressada a la cambra hiperbàrica de Palamós després d'intoxicar-se per una caldera.

Entre ells hi ha un nadó de només un mes. Tots ells han estat derivats de matinada de l'hospital Josep Trueta de Girona cap a Palamós en estat de gravetat.

Els Bombers han certificat de bon matí que la caldera de l'immoble no funcionava correctament i aquesta mala combustió, juntament amb què les reixes de l'aparell estaven tapades i no circulava bé el monòxid de carboni ha provocat que la família patís la intoxicació.

Entre els ferits hi ha un nadó de només un mes, tres dones -de 30, 58 i 52 anys, i dos homes de 59 i 35 anys.

El succés es va desencadenar quan un familiar la passada nit en arribar a la casa de Germans Sàbat es va trobar que la família no es trobava bé. Van rebre l'assistència d'un metge a casa que de seguida els va derivar a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Anteriorment però, alguns membres de la família ja s'havien trobat malament però no havien detectat el que els passava.

Els sis familiars han estat ingressats al Trueta fins que pels volts de les quatre, després de fer-los el reconeixement mèdic corresponent, han estat derivats a la cambra hiperbàrica de l'hospital de Palamós. On romanen ingressats encara.