El baríton del grup Terra Endins, Arseni Girbal, ha mort aquesta nit als 64 anys d´edat, tan sols un dia després d´haver ofert la tradicional Cantada d´Havaneres de Girona, un dels actes imprescindibles de la diada de Sant Narcís. Precisament, el grup havia commemorat enguany el desè aniversari de la mort del seu líder, Salvador Donato, també desaparegut en època de Fires. Girbal, casat i amb tres fills, serà enterrat demà a les cinc de la tarda.

Girbal, que es dedicava professionalment al món de l'hostaleria (havia portat el bar de la facultat d'Econòmiques de la UdG i també el de la FP de Montilivi), estava molt implicat amb la ciutat de Girona. Havia estat president de l'associació de veïns i botiguers de la Cort Reial i Rodalies, havia col·laborat amb els Pastorets de Girona i també va formar part dels Manaies.

El seu company de grup, Joan Vila, recorda que va formar part de Terra Endins pràcticament des dels seus inicis, l'any 1974, i que era «mot bon company, molt noble i sempre disposat a fer el que calgués».