Fins a 55 persones van haver de ser desallotjades per l'incendi d'una rentadora de la bugaderia d'una residència de Girona.

L'incendi es va declarar pels volts d'un quart d'onze del matí i es va poder donar per extingit en poc minuts pels Bombers però preventivament van haver de fer el desallotjament. En total van desallotjar 55 persones, entre treballadors i interns que es tracten en la residència.

El centre va ser la Llar Oxalis, que es troba al carrer Manuel de Pedrolo del barri de Sant Ponç, on s'atenen persones amb discapacitat física i paràlisi cerebral.

En concret, segons van informar els Bombers, va cremar una peça de plàstic d'una de les rentadores que tenen instal·lades a la zona de bugaderia de la residència de Girona. Sortosament, cap persona va resultar ferida. L'incendi va quedar sufocat ràpidament pels Bombers, que s'hi van desplaçar amb tres dotacions terrestres. Els treballadors i els interns ràpidament van poder tornar a dins de la residència.

Al lloc dels fets hi van treballar els diversos cossos d'emergències com els Bombers, el SEM i la Policia Municipal de Girona.