La Policia Municipal de Girona ha detectat un increment de furts durant els primers dies de les Fires de Sant Narcís. Moltes de les denúncies fan referència a robatoris de telèfons mòbils. Es tracta d'un objecte car i, per tant, atractiu per a un lladre, i que sovint la víctima té molt a la vista. Aquest és un tipus de furt que preocupa en els darrers anys els cossos policials, que ja han fet recomanacions per recordar que, per exemple, no es deixi el telèfon mòbil sobre la taula en una terrassa, no es posi a la butxaca de darrere dels pantalons o que quan es camini no s'utilitzi per jugar perquè, a més a més, pot provocar accidents en creuar en punts sense mirar si passa un cotxe. Les diferents tipologies de furts des de l'inici de les Fires de Sant Narcís fins a l'1 de novembre ha pujat un 21%, passant de 76 a 92 denúncies, sobretot pels esmentats furts de telèfons mòbils.

Pel que fa a les alcoholèmies, la tinent d'alcalde de Seguretat, Sílvia Paneque, ha explicat que malgrat que hi ha hagut més punts de control a la ciutat, s'han trobat menys conductors beguts durant els primers dies de diferents, que inclou el primer cap de setmana. Segons ha detallat s'ha enxampat un total de deu xofers beguts, quan l'any anterior, en el mateix període eren disset. Es tracta doncs d'un descens del 42%. Això ha afavorit, probablement, que hi hagi hagut també una baixada d'accidents del 56%.

També hi ha hagut un descens pel que fa a les actes aixecades per diferents infraccions i que se situa en un 33,7%. En aquest cas, s'ha passat de 145 a 96, de les quals n'hi ha dinou que corresponen a venedors ambulants.