L'Ajuntament de Girona ha fet tancar la barraca dels Amics de l'Aula de Teatre de la UdG després que la Policia Municipal detectés que van vendre alcohol a un menor d'edat. També s'ha precintat una parada de venda de còctels i mojitos que estava a la zona del menjar les atraccions pel mateix motiu, segons van detectar agents dels Mossos d'Esquadra.

Pel que fa al primer cas, la barraca estarà tancada avui a la nit. El divendres i el dissabte sí que podran obrir però només podran vendre begudes sense alcohol i entrepans, segons ha explicat la regidora de Fires, Eva Palau. A més, tindran una sanció econòmica, possiblement de 300 euros. Pel que fa a la parada de còctels, se'ls ha prohibit tornar a obrir perquè, s'ha constatat que són reincidents. Palau ha explicat que fa tres anys ja se'ls va sancionar pel mateix motiu.

La representant municipal ha deixat clar que seran «inflexibles» amb la venda d'alcohol a menors i que tots els responsables de les barraques de La Copa van ser informats en aquest sentit abans de l'inici de les Fires. De fet, es tracta d'una mesura que s'ha anat aplicant els darrers anys, sense excepcions.

Sense agressions sexuals

Eva Palau també va indicar que des que van començar les Fires de Sant Narcís no hi ha hagut cap denúncia vinculada a l'assetjament o agressió sexual a la zona firal.