La recollida de firmes perquè l'Ajuntament de Girona denunciï Adif per la inseguretat als túnel i a lestació del TAV continua i ahir els seus impulsors van fer públic que ja han arribat a les 250 signatures. Els organitzadors deixen clar en el paper que reclamen al ple municipal de l'Ajuntament de Girona que «estudiï portar Adif als tribunals immediatament i pressioni per reclamar seguretat, i que es plantegi si cal aturar -si convé- el servei d'alta velocitat en moments puntuals».

La recollida de signatura es va gestar després que els Bombers fessin públic que en cas d'un accident als túnels del TAV difícilment podrien intervenir-hi perl'existència diferents mancances. «Amb la seguretat del TAV no s'hi juga», van indicar alguns veíns emprenyats, que van decidir posar fil a l'agulla a aquesta campanya.

L'expresident de l'Associació de Veïns, Martí Carreras, va explicar que per moltes qüestions s'ha fet tard en denunciar Adif perquè molts dels temes jan han acabat o prescrit però apunta que la inseguretat als túnels és vigent i que es tracta d'un tema que no es pot deixar passar.