La banda de folk Edward Estlin va guanyar la desena edició del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO'16 en la Gran Final de Fires, celebrada dijous al vespre a l'escenari de Sant Feliu amb les actuacions d'aquest grup i els altres finalistes, els banyolins Rooms.

Edward Estlin és una banda gironina tot i que, actualment, els seus membres estan afincats a Barcelona. La formació va començar musicant textos del poeta i dramaturg nord-americà Edward Estlin Cummings. Amb dues guitarres, un violí i un contrabaix, a més de bateria i veu, formen un grup que abandera un «nou concepte de folk». Com a guanyadors, el 2017, Edward Estlin faran una gira remunerada per escenaris de festes majors i festivals gironins, que acabarà a l'escenari de La Copa a les Fires de Sant Narcís.

L'Ajuntament de Girona i Link Produccions ja treballen en l'onzè Intro, per al que s'admetran propostes del 15 de desembre de 2016 al 30 de gener de 2017.

El jurat l'han format els músics i activistes culturals Urban Cabezas (Urban 33, Geronación) i Edu Bonet (Casa de la Música de Girona); les periodistes Nina Pagès (Surtdecasa) i Pili Turon (Diari de Girona); la programadora Lucía Rocha (Yeah); el tècnic de so de La Mirona, Sergi Corpas; i el representant de l'Espai Marfà Aniol Casadevall.