Ensurt en una de les naus abandonades al sud de la carretera Barcelona de la ciutat de Girona. A primera hora d'ahir es va produir un incendi que va provocar la crema de mobiliari, que utilitzen sense sostre i okupes que les habiten.

El foc es va declarar pels volts de dos quarts de dues de la matinada de divendres en una de les naus. Quan hi van arribar els Bombers, que s'hi van desplaçar amb quatre dotacions, van apagar ràpidament les flames.

Les flames van afectar un matalàs, roba i uns mobles que hi havia. Aquests materials són dels sense sostre i okupes que hi van a passar les nits, sobretot quan les temperatures són baixes. Cap dels habitants va resultar ferit en l'incendi, que estava situat a la primera planta d'una de les naus de l'entrada de Girona. Al lloc dels fets a banda dels Bombers també s'hi van desplaçar unitats del SEM i també la Policia Municipal de Girona.

No és el primer cop que hi ha un foc en aquest conjunt de naus abandonades al sud de la carretera Barcelona. Els Bombers s'han hagut de desplaçar fins a alguna d'aquestes estructures en més d'una ocasió perquè s'havia calat foc al seu interior.