La secció local d'Unió Democràtica de Catalunya ha obert el debat que podria derivar en la seva dissolució. En una assemblea celebrada ahir al vespre al Centre Cívic de Sant Narcís ja pràcticament s'havia decidit desaparèixer. Una part de la militància donava per fet que es tractava d'una reunió dissolutòria i s'esmentava que Unió es veia «abocada a la desaparició, engolits per la mala gestió portada a terme els darrers anys per la direcció nacional del partit». Una altra part del partit, però, considerava que «una decisió tan transcendent per al futur del projecte social-cristià en què tots estem compromesos» s'havia de pensar més. En aquest sentit, es va informar que s'ha obert «un període de reflexió i que abans d'acabar el novembre es pendrà una decisió definitiva». En concret, s'ha s'ha previst fer una nova assemblea al mateix centre cívic el 30 de novembre. Aquell dia podria ser la darrera estació del viatge d'Unió Democràtica de Catalunya a Girona.

En cas que Unió desaparegui a Girona es donaria via lliure a tots els que formen part del partit a seguir el seu camí i «procurar servir des d'altres àmbits, entitats i qui sap si també des d'algun partit polític la nostra societat».

L'agrupació, de moment, vol tenir un agraïment a tots aquells qui els han donat suport durant més de cinquanta anys i, en especial, als que «lluiten per exigir del mon polític un treball honest: aquesta local -amb més o menys encert- ha procurat sempre treballar bé».