El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Josep Polanco, assegura que l'escola d'adults de Girona té les necessitats d'atenció al públic cobertes i considera que el centre ha de reorganitzar els horaris per tal que hi hagi gent al matí i a la tarda. Polanco exposa que ja n'ha parlat amb la direcció de l'escola i recorda que el Departament té assignats un conserge i una persona d'atenció al públic. En aquest sentit, apunta que si altres anys hi ha hagut un segon conserge ha estat «un reforç extraordinari».

El segon conserge que reclama l'escola d'adults fins ara el pagava l'Ajuntament de Girona i, a canvi, el Departament feia obres en centres educatius pel valor del contracte. La regidora d'Educació, Isabel Muradàs, va explicar dilluns que han fet la nova proposta en termes semblants per aquest curs, per escrit -tal com els hi ha recomanat el secretari municipal- i que no han obtingut resposta del Departament.

Respecte a això, Polanco ha recordat que la potestat última de designar més personal és del Departament i ha explicat que «en canviar la normativa legal estem mirant el mecanisme per si podem fer front a aquest reforç».