ddg salt

n L'Espai Municipal d'Ocupació de Salt (EMO) i el Viver d'Empreses Creativoculturals organitzaran per segon any consecutiu una jornada sobre Emprenedoria Cooperativa, que enguany estarà especialment centrada en els sectors creatius, educatius i culturals. La sessió es farà el proper 25 de novembre a la factoria cultural de la Coma Cros.

L'any 2015, l'EMO de Salt ja va organitzar una jornada sobre Economia Social Cooperativa, que va sevir per posar de manifest la rellevància que tenen les iniciatives col·lectives d'emprenedoria social a l'hora de donar resposta als reptes de la societat actual.

Ara, de cara a l'edició de 2016, es presentaran experiències inspiradores d'emprenedoria copoerativa dins dels àmbits creativocultural i educatiu, amb l'expeirència de quatre cooperatives diferents.

Amb la col·laboració de LabCoop per a dirigir la taula rodona, la jornada servirà per identificar els trets en comú de les diferents experiències exposades i les condicions que afavoreixen el seu sorgiment.

Les inscripcions es poden fer a través de correu electrònic, per telèfon o presencialment a l'EMO, que té la seu ubicada al carrer Àngel Guimerà.