Almenys quatre aparcaments soterrats de Girona han estat objecte dels lladres en poc menys d'una setmana. El modus operandi, el mateix: rebentar els vidres dels cotxes i sostreure el que hi havia a dins de valor. Els Mossos estan al càrrec del cas i per ara tenen poques denúncies, però s'apunta que només en dos dels aparcaments els lladres van robar o fer destrosses en una trentena de vehicles. A la resta dels pàrquings hauria passat el mateix.

Els equipaments assaltats es troben a la zona dels Químics, Pericot i a tocar de Montilivi. Els aparcaments són molt propers entre si i els dies en què s'han produït els robatoris són gairebé correlatius, entre el 12 i el 17 de novembre. Tot apunta que hi hauria una mateixa banda al darrere. La majoria d'objectes sostrets són GPS, aparells electrònics i comandaments a distància del mateix aparcament.

Els aparcaments assaltats es troben al carrer de Jaume Marquès i Casanovas, Baldiri Reixach, Antón Agullana i Joan Alsina. El primer dels robatoris de què es té constància és el del pàrquing del carrer Baldiri Reixach, el passat dia 12, mentre que el darrer és el del Jaume Marquès. Els veïns estan tips de la situació, ja que alguns aparcaments han estat assaltats ja dos cops pels lladres.