L'Audiència de Girona jutja un veí de Salt que s'enfronta a deu anys de presó acusat de violar una indigent a Girona el 28 de juliol del 2014. La fiscal sosté que, mentre la dona i el seu xicot dormien prop del parc del Migdia després d'haver begut molt alcohol, l'acusat va agafar la víctima i la va fer entrar dins una furgoneta. Se la va emportar fins a un pàrquing proper i, un cop allà, la va fer baixar del vehicle i la va obligar a entrar a una mena de traster on hi havia un llit. «Jo intentava sortir però ell estava davant la porta i m'empentava cap a dins, com que tenia molta por que em matés, al final li vaig dir que em fes el que volgués però que no em fes mal», va declarar ahir la dona al judici. L'acusat, que quan el van detenir va negar les relacions sexuals, va dir que les relacions van ser consentides i que feia mesos que eren «amants».

La dona va explicar que havia intentat fugir de l'agressor, però no se n'havia sortit. «Jo estava morta de por», va assegurar. Per això, diu que al final va optar per deixar de resistir-se. «Creia que em podia matar i li vaig dir que em fes el que volgués però que no em fes mal», va dir.

L'acusat, en canvi, va assegurar que la víctima i ell eren amants i que les relacions havien estat consentides. En aquest sentit, va destacar que havia acceptat fer-se la prova de l'ADN: «Si hagués violat no l'hauria donat», va ressaltar.