Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de Banyoles que duia una pistola amagada al cotxe durant un control al peatge de l'AP-7 a Salt. El detingut, que té 40 anys, acumula antecedents per robatoris.

Els agents el van aturar dissabte passat a quarts d'una de la matinada, durant un control que havien muntat a la sortida 7 de l'autopista. Tot i que en un primer moment el sospitós va intentar esquivar el control (va fer veure que no havia vist les indicacions dels Mossos), la policia el va obligar a aturar el cotxe. A dins del cendrer, els agents li van trobar un cartutx de nou mil·límetres i ell va provar de desentendre-se'n, dient que no sabia d'on havia sortit. Llavors, els agents van preveure que podia amagar una arma, de manera que van escorcollar el vehicle i van trobar la pistola -carregada- entaforada entre el sostre solar i la tapa.

Davant d'això, els agents van detenir el conductor per un delicte de tinença il·lícita d'armes i explosius. Després de passar davant del jutge, va quedar en llibertat provisional.