L'Ajuntament de Girona inaugurarà avui la campanya de Nadal amb l'encesa de llums, dinamitzada per una cercavila, actuacions musicals i una xocolatada. Les noves ornamentacions nadalenques s'inauguraran a les set de la tarda a la plaça de Catalunya, punt en què acabarà una cercavila que sortirà del carrer de la Creu a les sis de la tarda. La Girona Marxing Band i la Bisband d'Empordà seran els encarregats de guiar aquesta rua festiva.

Després de l'encesa, els membres del Projecte Educatiu Fama Girona oferiran un ball nadalenc i, posteriorment, s'uniran a la Marxing Band i la Bisband d'Empordà en una nova cercavila fins a la plaça de Independència, on es podrà gaudir d'una xocolatada que oferirà l'Associació de Bars i Restaurants de la Plaça de la Independència. Una actuació musical del Cor Geriona i la ballada de la sardana de Nadal a càrrec de la Colla Sardanista Aires Gironins del GEiEG posaran punt final a l'acte d'encesa de llums.

L'enllumenat nadalenc s'ha dividit tradicionalment en cinc zones de la ciutat amb il·luminacions diverses, amb la finalitat de crear un recorregut de llum per als residents i els visitants. Enguany, s'ha fet un pas més i hi haurà llums també al Pont Major, l'Eixample Sud, Montilivi i Taialà.