El saló Tot Nuvis ha finalitzat la seva 24a edició al Palau de Fires de Girona amb un públic que ha arribat als 4.000 visitants, en un cap de setmana marcat per la febre del Black Friday. Durant tres dies, els assistents que han d'organitzar celebracions han estat rebent assessorament personalitzat sobreels aspectes que envolten aquests esdeveniments: vestits, càtering, fotògrafs, joieria, decoració, espais, entreteniment, cocteleria o música, entre altres.

La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, afirma que es tracta «d'una fira de molta qualitat i que està consolidada; la demarcació de Girona és reconeguda per la qualitat dels seus productes i serveis en l'àmbit gastronòmic, turístic i comercial, i aquesta qualitat i excel·lència es veu reflectida en l'oferta dels nostres expositors». Les empreses que vénen a Tot Nuvis diuen que confien i aposten pel saló especialment pel «prestigi i imatge d'empresa», segons les enquestes fetes.

Pel que fa als assistents, un 85% provenien de les comarques gironines, un 14% de la demarcació barcelonina i un 1% de les comarques lleidatanes. «És el saló de referència del territori gironí, que cada vegada és més conegut a la resta del país», assegura Coralí Cunyat.