El barri de Sant Narcís de Girona ha programat diverses activitats de cara a la celebració del Nadal. Una de les propostes «estrella» són els Pastorets, a càrrec de Fa com 9 Teatre, tot un clàssic que es podrà veure el dissabte 17 de desembre (20h), el diumenge 18 de desembre (11h) i el diumenge 8 de gener (11h). Les entrades costen dos euros per als socis i cinc euros per a la resta.

També s'organitzaran diverses quines. La quina golfa (per a majors de 18 anys) es farà el divendres 23 de desembre. Amb dotze euros, els participants podran gaudir durant tota la nit de sis quines, un còctel de benvinguda i bombons. L'organització va a càrrec de l'associació de veïns, que també oferirà la quina tradicional el dia de Sant Esteve a les sis de la tarda i la quina infantil el 31 de desembre a a les onze del matí. En aquest cas, comptaran amb la col·laboració també del Casal la Patuleia i l'Esplai Sant Narcís. El dia 1 de gener, a més, hi haurà una altra quina tradicoinal a partir de les sis de la tarda, al centre cívic.

Pel que fa a les campanades de Cap d'Any, es podran sentir des de la plaça de l'Assumpció, en una festa gratuïta en la qual caldrà que cadascú es porti el cava i el raïm.

Visita del patge reial

Finalment, el patge reial visitarà la plaça de l'Assumpció el dia 3 de gener a les sis de la tarda, per tal que els més petits puguin donar- les seves cartes per als Reis Mags. A més, també s'oferirà una xocolatada i hi haurà animació a càrrec de Sonacanya.