Un robatori a la cafeteria de l'Hospital Josep Trueta de Girona ha obligat a tancar aquesta instal·lació durant tot el matí d'aquest divendres. Els lladres han entrat per la part posterior de l'establiment, propera a l'heliport i que està destinada al personal. Per accedir a dins el local, han rebentat el vidre de porta. Un cop a dins han intentat obrir la caixa forta però no han pogut i s'han acabat emportant dues màquines de sucs i diversos productes d'alimentació. L'alerta l'ha donat un vigilant de seguretat a quarts de set de matí quan ha vist la destrossa, ja que l'establiment no disposa de cap dispositiu d'alarma. Els mossos estan investigant els fets.

Els treballadors de la cafeteria de l'Hospital Josep Trueta de Girona s'han emportat una sorpresa aquest divendres quan han anat a treballar, després de veure com uns lladres han entrat a robar a dins l'establiment. Ha estat un vigilant de seguretat qui ha donat l'avís als Mossos d'Esquadra després de trobar-se la porta d'accés posterior rebentada i el terra ple de vidres. La zona per on han entrat els lladres és una planta baixa amb l'accés restringit a personal del centre, davant de l'heliport, i que els Mossos han precintat.

Els lladres han intentar obrir la caixa forta però, malgrat que no ho han aconseguit, no han marxat amb les mans buides. En concret han robat diversos productes d'alimentació i dues màquines espremedores de suc, cosa que fa pensar que hi havia més d'un lladre ja que es tracta d'un aparell pesant.

Normalment el centre obre a dos quarts de vuit del matí, però el robatori ha obligat a tancar durant tot el servei d'esmorzars. No ha estat fins la una del migdia, hora a la que es comencen a servir els dinars, que ha pogut tornar a la normalitat. Durant tot el matí els treballadors de la cafeteria han estat posant ordre dins el restaurant. La zona pública de la cafeteria no s'ha vist afectada pel robatori.